Termeni și condiții

Termeni și condiții

SC Chromatic Premium ADV SRL cu sediul in Cluj-Napoca, Aleea Tazlau nr. 3, jud,. Cluj, avand CUI 37355886, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/1454/07.04.2017, cont bancar RO34BTRLRONCRT0390797301, deschis la Banca Transilvania.

Termenii si conditiile de mai jos au valoare contractuala intre Vanzatorul SC Chromatic Premium ADV SRL si Client/Consumator/Vizitator.
Site-ul magazine.chromaticadvertising.ro este proprietatea SC Chromatic Premium ADV SRL si va fi numit in continuare Shop Online.

Clientul/Consumatorul/Vizitatorul va citi si va aplica conditiile si termenii impusi de Shop-ul Online inainte de inregistrare sau comanda. Finalizarea unei comenzi online inseamna acordul implicit al Clientului in ceea ce priveste utilizarea datelor personale. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, Clientul/Consumatorul/Vizitatorul este de acord sa respecte Termenii si Conditiile de mai jos.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare in prealabil.

DREPTURILE DE AUTOR
Clientul/Consumatorul/Vizitatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul shopului online, acestea fiind proprietatea Vanzatorului.
Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

CONDITII VANZARE/CUMPARARE ONLINE
Toate preturile produselor afisate pe site sunt in exprimate in EURO si includ TVA (19%). Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii preturilor de achizitie sau din alte motive. Din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate. Valorea facturii va aparea in LEI, calculul se va face la cursul EURO din ziua facturarii.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile in Shopul Online (textele, imaginile, bannere) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Datorita diferentelor existente intre ecranele dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine.
Informatii despre produse si/sau promotiile practicate in Shopul Online sunt valabile o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

PLATA SI LIVRARE
PLATA RAMBURS. Aceasta variant semnifica faptul ca plata comenzii se va face in numerar la livrarea produselor comandate. Clientul va plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele.
Totalul de plata afisat la finalizarea comenzii va cuprinde costul produselor comandate impreuna cu taxa de transport.
PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR. Plata se va face prin virament bancar, in contul precizat pe factura proforma. Produsele vor fi livrate dupa ce plata a fost incasata de catre Vanzator.
PLATA PRIN NUMERAR. Plata se va face la sediul magazinului de pe strada Uliului nr. 75, Cluj-napoca.
Livrarea produselor se face prin Nemo curier. Costul de livrare al produselor este de 30 de lei, aproximativ 6,5 EURO. Peste valoarea de peste 300 de lei, adica 64,5 EURO, transportul este gratuit.
Livrarea se va face la adresa comunicata de Client, iar termenul de livrare variaza in functie de produsele comandate, de modalitatea de personalizare sau de modalitatea de plata si de livrare alese, putand varia intre 2 si 15 zile lucratoare, insa, in anumite conditii, termenul de livrare poate depasi aceasta medie daca produsele comandate nu se afla in depozitul nostru sau in linia de productie a furnizorului.

RECLAMATII
Va rugam ca inainte de folosire sa verificati toate produsele cumparate de posibile defecte si sa anuntati Vanzatorul in termen de 24 de ore. Vanzatorul se oblige sa ofere o solutie Clientului in termen de 10 zile lucratoare. Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare. Produsele cumparate cu defecte de fabricatie, trebuie returnate in ambalajul lor original. Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Clientului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte.

LITIGII
Orice conflict aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.
DISPOZITII FINALE
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra Shopului Online, structurii acestuia sau orice alte modificari, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute in Shopul Online din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de administratorul acestui Shop.